Mobile hjerner

Mobile hjerner

Scicom ApS har udviklet et mobilt kommunikationsteam som er vant til at arbejde ude i felten. Vore medarbejdere kommer ud på stedet og producerer kommunikations materialerne i samarbejde med virksomhedens marketingansvarlige.

Ideen er ganske simpelt den – ikke så meget snak – lad os komme i gang. Vi kommer selv med alt det digitale udstyr fra bærebare PCér, digitalt kamera og farveprinter. I kommer til at indgå i det kreative team hvor alle er ligeværdige og kan komme med konstruktive input alt imens jeres kommunikationsmaterialer tager form.

Ved en indledende briefing og brainstorm kommer ideerne på bordet, og efterhånden tager opgavens rammer form. Derefter går grafikeren i gang, med at designe layout på jeres materialer, lige fra brevpapir, brochure, messestande og hjemmesider. Vi tager de digitale billeder, der giver layoutet dybde og den rette appeal. Jeres tekster bliver skrevet i samarbejde med tekstforfatteren.

Når dagen er omme ligger råmaterialet klar til finpudsning. Det gør vi så der hjemme.

I får et overslag hvad opgaven kommer til at koste og tidsterminen for produktionen.

Normalt er opgaven færdig til levering i løbet af en uge. I modtager en CD med alt materialet gjort klar til tryk eller opsætning på hjemmesiden.